Cum se va rezolva problema intrarii la noua Sectie TBC a Spitalului de Copii din Timisoara

TIMISOARA. Sefa de la Protectia Copilului Emilia Milutinovici i s-a plans sefului Consiliului Judetean Timis Titu Bojin ca l-a asteptat pe directorul de la Spitalul de Copii, dr.Ovidiu Adam, la discutii, „ca pe Sfantul Soare”, pentru rezolvarea problemei accesului la Sectia TBC.

Emilia Milutinovici, sefa DGASPC Timis, a prezentat in plenul CJ Timis punctul ei de vedere privind scandalul legat de usa de acces spre Sectia TBC a Spitalului de Copii, sectie care a fost recent mutata intr-o cladire invecinata cu Directia pentru Protectia Copilului, in urma retrocedarii vechii cladiri catre proprietar, Vladimir Carpaci.

Am primit o solicitare prin care ni se cerea accesul pe poarta din spate. Am studiat-o si am vrut sa vin in ajutorul acestei institutii, am incercat sa il contactez telefonic pe dl Adam, tocmai pentru a lamuri aceasta situatie, dar el era in concediu. L-am asteptat ca pe Sfantul Soare sa vina la o discutie. (…) Nu stiu cat e de bine sa aiba acces pe acea poarta, pararea mea e ca TBC este o boala transmisibila, domnul director a spus ca e netransmisibila. A avut apoi o conferinta de presa la care a dezinformat spunand ca m-as fi opus categoric accesului. De atunci il astept pe domnul director sa ii spun ce am hotarat„, a spus Milutinovici.

In apararea directorului de la Spitalul de Copii, Ovidiu Adam a sarit vicele CJ Timis, Marian Vasile care a tinut sa spuna ca „domnul director nu a spus chiar tot ce s-a scris in presa, presa nu a inteles bine ceea ce el a dorit sa transmita”.

Consilierul judetean al PDL, Alain Rus s-a bagat si el in discutie ca sa spuna ca solutia pentru disputa dintre DGASPC si Spitalul de Copii este …. deputatul PSD Sorin Grindeanu.

Solutia este Sorin Grindeanu care si-a permis sa isi faca campanie pe suflete zdrobite prin acel <Da. Reusim>. La fel si toti cei care si-au facut campanie cu acel slogan„, a spus Alain Rus.

Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a solicitat o intalnire intre cele doua parti care isi disputa intrarea la Sectia TBC a Spitalului de Copii, pentru voneri, la ora 9 dimineata, la care sa participe si consilieri judeteni.

De asemenea, Titu Bojin a mai spus ca proiectul pentru constructia noului corp de cladire al Spitalului de Copii a fost licitat si ca a fost stabilit si castigatorul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dna. milutinovici nu reuseste sa comunice printr-un inscris oficial inregistrat in mod legal? Cum a ajuns director daca nici asta nu poate face?