Cum se parcheaza in Timisoara pana in 15 martie, cand intra in vigoare TimPark, noul regulament de parcare!

TIMISOARA. Incertitudine cu parcarea in Timisoara! Soferii sunt inca nedumeriti in privinta noului regulament de parcare, care va fi implementat din 15 martie. Pana atunci se merge exact ca pana acum, dupa TelPark.

Regulamentul TimPark a fost aprobat in sedinta ordinara a Consiliului Local de marti. Pana la intrarea in vigoare, parcarea se plateste conform vechiului sistem TelPark.

Asadar, potrivit viceprimarului Dan Diaconu, soferii pot achizitiona tichete de parcare ca pana acum, precum si abonamente pe doua saptamani de la sediul Societatii de Administrare a Domeniului Public.

CITESTE SI: Timisoara are oficial un nou sistem de parcare: TimPark, care a fost aprobat de consilierii locali. Afla totul despre regulament!

„In mod normal, ADP functioneaza pe TelPark pana in 15 martie. Intre timp trebuie sa schimbe indicatoarele, sa lipeasca autocolante cu TimPark pe ele. Toate lucrurile se desfasoara acum conform vechiului regulament de parcare, asta include abonamente pana la nivelul de 15 zile, tichetele si sms-ul”, ne-a declarat viceprimarul Diaconu.

Pregatirile pentru introducerea noului regulament sunt in toi. Se lucreaza acum la stabilirea numerelor de telefon si de sms la care soferii vor plati efectiv parcarea. Potrivit lui Dan Diaconu, vor fi valabile si numerele vechi din Telpark.

„Partial sunt valabile numerele de telefon din vechiul regulament, dar vor fi si noutati, mai multe numere, pentru ca inainte nu existau numere diferite pentru diverse zone. Probabil, la mijlocul saptamanii viitoare, vom avea toate detaliile”, a explicat Diaconu.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Sistemul de parcare al lui Robu e functional din 2007 la Timisoara! Vezi pas cu pas cum se parcheaza din martie, cu plata prin telefonul mobil! VEZI si Regulamentul oficial al Timpark, lista completa a strazilor si zonelor de tarifare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.