Noutati :

Cum se obtine adeverinta de asigurat de la CJAS Timis!

1 februarie, 2013 - 01:39 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mai putine cozi la ghisee pentru o simpla adeverinta? De acum incolo, teoretic, timisorenii pot sa faca rost de o adeverinta de asigurat si prin intermediul internetului. Tot ce au de facut e sa trimita o solicitare pe e-mail si o copie dupa cartea de identitate.

Acestea pot fi trimise la adresa de e-mail [email protected] Atentie insa! Exista deja un model de cerere pentru eliberarea adeverintei pe site-ul casei de asigurari, la sectiunea Asigurati/ Documente necesare.

Reprezentantii CJAS Timis dau asigurari ca adeverintele vor fi trimise inapoi prin e-mail in cel mai scurt timp.

Mai mult decat atat, CJAS Timis face apel catre toti furnizorii de servicii medicale sa nu mai solicite pacientilor adeverinta de asigurat fara a verifica in prealabil calitatea acestora in programul Sistemul Informatic Unic Integrat.

In majoritatea cazurilor, calitatea de asigurat a pacientilor este confirmata de SIUI si nu mai este necesara prezentarea adeverintei eliberata de catre CJAS. Doar in cazul in care pacientul apare ca neasigurat in programul SIUI, acesta trebuie sa se prezinte la sediul institutiei de pe strada Corbului nr.4, cu o copie de buletin si actele doveditoare pentru a reglementa situatia si a dobandi calitatea de asigurat.

Solicitarile pentru eliberarea adeverintei de asigurat mai pot fi depuse si la registratura CJAS Timis, de luni pana joi – intre orele 8:30 – 16:30, vinerea intre orele 8:30 – 13:30.

Cei care merg sa ridice adeverintele de la sediul CJAS o pot face de luni pana joi – intre orele 11:00 – 16:30, si vineri – intre orele 11:00 – 14:00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...