Noutati :

Cum explica RCM Timisoara despartirea de Danut Borzas! ‘Un club care doreste sa progreseze are nevoie de sange proaspat’

24 iulie, 2014 - 07:48 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
Fostul secretar general al clubului banatean s-a despartit de RCM la inceputul lunii mai, motivele plecarii lui Borzas ramanand atunci nedezvaluite.
Vicepresedintele Dusan Filipas a vorbit acum, la doua luni distanta, despre motivele despartirii.
„Clubul trece in continuare prin schimbari, schimbari naturale care fac parte din viata unui club care isi doreste performanta. De comun acord cu domnul Borzas am hotarat sa ne despartim, fiecare sa-si continue drumul lui. Cred ca clubul i-a multumit si domnului Borzas de fiecare data cand a avut pentru ce sa ii multumeasca. Si nu numai lui, ci tuturor care s-au implicat in proiectele de la club. Dupa fiecare campionat am multumit tuturor celor implicati in viata clubului.  Ii multumesc si domnului Borzas pentru sprijinul acordat echipei. Am inteles ca a ales sa-si deschida o afacere personala pe mai departe. Si clubul va merge mai departe. O companie sau un club care isi doreste sa pregreseze are intodeauna nevoie de sange proaspat, de noi motivatii, de noi energii, de idei din afara, care sa corecteze si sa imbunatateasca ceea ce exista. E un drum lung pe care am plecat de la A la Z, nu stiu pe unde suntem, dar fiecare etapa e importanta”, a spus vicepresedintele Dusan Filipas.
O parte din atributiile avute in club de Danut Borzas au fost preluate in ultimul timp de Attila Brosovszki.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...