Noutati :

Cum au fost recompensati 6 elevi din Timis pentru mediile de 10 la examenele nationale

15 iulie, 2014 - 01:01 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Sase fete silitoare, care au obtinut medii de 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat 2014,  au primit o recompensa din partea Ministerului Educatiei, pentru rezultatele lor exceptionale.

Ceremonialul s-a desfasurat la sediul Inspectoratului scolar Judetean Timis, iar patru eleve de clasa a VIII-a care au obtinut medii de zece la Evaluarea Nationala au primit diplome si cate 2.000 de lei.

Cele patru fete sunt Ioana Cosmina Nuta de la Liceul ”Grigore Moisil”, Ana Maria Oravitan de la Scoala Generala 16 din Timisoara, Stefania Sturza de la Liceul ”Grigore Moisil” si Tania Maria Topcioc de la Scoala Generala 24 din Timisoara.

Multumesc acestor copii minunati, acestor elevi cu care scoala noastra se mandreste, dar multumesc si domnillor profesori care desfasoara o munca sustinuta care se acumuleaza an de an si care duce la aceste rezultate deosebite”, a spus directoarea Liceului ”Grigore Moisil”, Cerasela Bociu care se mandreste cu doua eleve de nota zece.

Nu pot sa spun ce vreau sa fac, dar consider ca pot face orice la liceul la care ma duc, la Moisil. Consider ca am onorat cei opt ani de scoala cu acest rezultat”, a declarat Stefania Sturza.

De asemenea, doua eleve, ambele de la Lenau, care au obtinut medii de zece la examenul de Bacalaureat, au primit diplome si cate 3.000 de lei, din partea ministerului.

Este vorba de Patricia Guragata Balasa si Karina Bettina Korosi.

Una dintre eleve era deja plecata in vacanta, astfel ca tatal a venit sa ridice premiul in locul ei.

S-a realizat un echilibrul intre punctajul pe care acesti copii l-au obtinut, respectiv modul de evaluare si notare la examenele nationale. Sunt copii cu rezultate deosebite care au avut merite deosebite”, a declarat Auda Danielescu, inspector-scolar general.

La nivelul intregii tari, aproximativ 300 de elevi au obtinut medii de zece la aceste examene si au fost premiati cu bani de Ministerul Educatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...