Cum ar trebui administrate cinematografele din Timisoara si ce fel de spectacole asteptati. Primaria cere parerea timisorenilor in legatura cu salile ce urmeaza sa fie modernizate

TIMISOARA. Unele asteapta avizarea documentatiilor, iar in altele deja au inceput lucrarile de reabilitare, insa Primaria vrea sa ii implice si pe timisoreni in valorificarea lor.

Vorbim despre cele 7 cinematografe ale Timisoarei care au fost preluate de municipalitate si urmeaza sa fie renovate si redate publicului. In aceste sali vor fi proiectate minim 4 proiectii pe luna.

Astfel, municipalitatea a intocmit un sondaj postat pe pagina de Facebook a Centrului de Proiecte, care poate fi completat de orice timisorean pana in 20 octombrie.

Sondajul este format din cinci intrebari, pe domenii precum modele de management pentru cele 7 sali, propuneri de teme cu continut cultural pentru acestea, ce operatori culturali s-ar putea implica si ce rol ar avea acestia in asumarea spatiilor. De asemenea, a fost amplasata si o casuta rezervata pentru sugestii si observatii.

De asemenea, in cadrul chestionarului a fost atasata si o harta a zonelor in care se afla salile de cinema, pe care o puteti consulta AICI.

Puteti raspunde la sondajul primariei AICI.

Va reamintim, dupa lupte in instanta, Primaria a castigat la finalul anului 2017 dreptul de a administra sapte sali de cinema din Timisoara: Freidorf, Timiș, Dacia, Victoria, Unirea, Fratelia si Arta. Fosta administratie a demarat inca de atunci planurile de reabilitare a acestor sali.

Detalii despre situatia fiecaruia dintre cinematografe puteti vedea AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. USR-istul sexo-marxist spune:

  Nu ne intereseaza cinematografele, important e sa avem evenimente LGBTQ+

 2. tipitop spune:

  Nu mai merge nimeni dupa fenta. Apucati-va de treaba Fritz si USR! Lasati gargara si sondajele de 2 lei. Parca vad ca la toate cinematografele veti angaja puzderia voastra de habarnisti USR. Ne-am saturat! Voi intelegeti?

 3. sindromul Tokio de Roamania (Timisoara) spune:

  Dati-ne banii ca vi-i „toc-io” (Tokio in l. romana)