Noutati :

Culmea fondului funciar in Timis: Au cerut 2 hectare si au primit aproape 4

1 iunie, 2011 - 11:27 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMIS. Situatie inedita in judetul Timis. Doi localnici din comuna Traian Vuia au cerut drept de proprietate pentru 1,88 hectare si au primit 3,60. Prefectul Mircea Bacala: suntem unici in tara.

Intamplarea a avut loc inainte de anul 2000 si inca de atunci, cei doi timiseni se chinuie sa dea inapoi statului pamantul pe care l-au primit in plus. Functionarii din Lugoj le-au spus ca ar trebui sa se bucure si sa foloseasca terenul, nu sa il dea inapoi. Cel putin asa spune prefectul de Timis.

„Au facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate pe 1,88 hectare cu acte doveditoare. Au semnat procesul verbal de punere in posesie in biroul primariei, desi trebuiau sa o faca pe teren, la fata locului, sa vada cat primesc. Dar nu asta e ilegalitatea. Au primit, de fapt, 3,60 hectare. S-au dus si au spus ca ei au solicitat mai mult, dar functionarii din primarie le-au spus ca in loc se bucure, ei fac scandal”, a declarat prefectul Mircea Bacala.

Prefectul spune ca va solicita Comisiei de fond funciar de la nivelul judetului anularea titlului de proprietate si repunerea in posesie a suprafetei de teren reale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...