Noutati :

Cu unele lucruri nu e de glumit! Ce-a patit un barbat care a declarat, la aeroport, ca transporta explozibil?

2 decembrie, 2014 - 10:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Intrebat de personalul aeroportului ce transporta in bagajul de mana, un barbat a avut proasta inspiratie sa glumeasca. El a afirmat ca duce in geanta explozibil, mai precis C-4. Ceea ce a urmat a fost demn de filmele de actiune: aeroportul a fost partial evacuat si o echipa de genisti a intervenit in forta.

Speriat, chirurgul Manuel Alvarado, in varsta de 60 de ani, glumetul neinspirat, a recunoscut ca a facut o prostie. O va plati insa scump: 89.172 de dolari ca despagubiri pentru pierderile suferite in urma evacuarii a doua terminale ale aeroportului de catre mai multe companii aeriene si politia din Miami, care a mobilizat o unitate specializata in explozibil.

In pofida faptului ca acest chirurg, care lucreaza in Venezuela, a afirmat apoi ca a vrut doar sa glumeasca, autoritatile l-au arestat si au declansat procedurile de urgenta la aeroportul international din Miami, Florida.

„El regreta profund ce a facut. Nu avea nicio intentie de a provoca panica. El a comis ceea ce s-a dovedit a fi cea mai grava eroare din viata sa”, a subliniat avocatul sau.

Dupa ce procurorul a renuntat la acuzatia de falsa amenintare cu un atentat cu bomba si comportament criminal, Alvarado a promis sa plateasca circa 90.000 de dolari, potrivit avocatului sau.

De la atentatele din 11 septembrie 2001, amenintarile cu atentate pot fi pedepsite foarte sever in Statele Unite.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor