Cu turbosuflante si maturatori, in schimburi, interventiile pentru strangerea deseurilor vegetale sunt facute de Brantner in toata Timisoara. Video (P)

TIMISOARA. Echipele Brantner actioneaza in toate zonele din Timisoara, zilnic, atat pentru a ridica deseuri, cat si pentru a strange frunzele cazute peste tot prin oras.

Programul incepe de dimineata, cand se impart zonele de interventie, iar echipe mixte, formate din trei sau cinci oameni, pleaca in teren. Unii dintre acestia opereaza turbosuflantele cu care sunt adunate deseurile vegetale, in timp ce maturatorii ajuta si la strangerea resturilor mai mici. Se intervine atat pe strazile din oras, cat si pe malurile canalului Bega.

Ne aflam pe bulevardul Corneliu Coposu din Timisoara, unde echipele noastre de salubrizare efectueaza operatiuni de strangere a deseurilor vegetale specifice acestei perioade. Operatiunea de colectare se efectueaza in mai multe schimburi, in echipe mixte de cate 3-5 persoane, cu echipamentele din dotare, avand tot ceea ce este necesare pentru mentinerea strazilor cat mai curate„, spune Alin Boce, sef formatie Brantner Timisoara.

Odata ce frunzele sunt puse in saci, intra in actiune angajatii care preiau cu masinile deseurile vegetale, dar si resturile menajere. Acestia lucreaza zi si noapte, in trei schimburi, in toata Timisoara.

Se trece la etapa a doua unde colegii nostri, cu camionetele lucreaza 24 de ore din 24, in trei schimburi, in permanenta, colecteaza deseurile menajere pentru a mentine Timisoara cat mai curata…Pentru noi fiecare zi este o provocare. Firma Brantner, impreuna cu Primaria Timisoara, fac tot posibilul pentru a mentine strazile curate si a oferi cetatenilor un confort cat mai ridicat„, spune Alin Boce, sef formatie Brantner Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Pacala spune:

    Daca continuati cu atatea laude o sa li se ridice in cap ideea ca sant unici insa rolul presei este mai degraba sa arate ce nu se face conform cu sarcinile pentru care sant platiti,ori lucrurile nu stau chiar asa chiar daca sant scuzabili pentru intarzierea in aceast perioada