Cu ceva intarziere, din 10 decembrie circulam totusi pe Brancoveanu

Una dintre cele mai importante artere din Timisoara, bulevardul Constantin Brancoveanu va fi deschis circulatiei pana in 10 decembrie. Cel putin asta promit reprezentantii municipalitatii care au inspectat astazi cateva artere din oras. „Bulevardul Brancoveanu a fost o lucrare foarte dificila. In fiecare dimineata am avut la mine in birou comitetul Brancoveanu unde discutam clar ce trebuie facut in ziua respectiva. La 8 plecam pe santier ne intorceam la primarie, iar apoi iar mergeam la 4 sa vedem cum s-a lucrat”, povesteste viceprimarul Sorin Grindeanu. Pana in acest moment s-a turnat asfalt pana la strada Romulus, urmand ca in zilele urmatoarea sa se toarne si pe portiunea pana la 16 Decembrie.

Lucrarile de pe bulevard au inceput in luna iunie. De atunci s-au reabilitat reteaua de apa si de canalizare, cea electrica si de gaz, dar s-au schimbat si tevile de incalzire. Mai trebuie terminata infrastructura rutiera. Termenul initial de finalizare a fost stabilit pentru noiembrie.

Strada Turgheniev s-a finalizat fara intarzieri

Daca pe Brancoveanu sunt intarzieri de cateva saptamani, pe strada Turgheniev lucrarile s-au finalizat in teremnul impus de primarie. Investitiile sunt ale Aquatim si s-au realizat din fonduri proprii si din fonduri europene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...