Noutati :

Cu ce note s-a intrat la cele mai bune licee din Timisoara si din judet? Iata ultimele medii, pe specializari, la admitere 2015!

14 iulie, 2015 - 01:40 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Cea mai mare medie de admitere la liceu, in judetul Timis, a fost 10 curat. Doi elevi, care au luat 10 la Evaluarea Nationala si au terminat si gimnaziul cu media 10, au fost admisi la Colegiul National C D Loga, la sectia de Matematica Informatica.

La polul opus se afla doi elevi din Pesac si Ciacova. Mediile lor de admitere au fost 2,51 si 2,71. Cu toate acestea, ambii elevi au intrat la liceu. Unul dintre ei va urma sectia de Matematica Informatica a Liceului din Ciacova, iar celalalt isi va continua studiile la Liceul Auto din Timisoara.

Iata cele mai mici medii de admitere la cele mai cautate specializari din cele mai bune licee din Timisoara!

La Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara ultima medie de admitere, la Matematica-Informatica, este 9,53. Iar la Specializarea Stiintele Naturii ultima medie de admitere a fost 9.46.

La “Grigore Moisil”, la specializarea Matematica-Informatica, ultima medie este 9,42.

La Colegiul National Banatean, tot la Matematica-Informatica, cea mai mica medie de intrare a fost anul acesta 9,29, in timp ce la Stiintele Naturii cea mai mica medie a fost 6,28.

La Colegiul C D Loga ultima medie de intrare a fost 9,34 la Mate-Info si 9,24 la Stiintele Naturii.

Urmeaza Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau”, unde la specializarea in limba germana ultima medie de intrare a fost 9,23.

CITESTE SI:  Vezi la ce liceu ai intrat! E GATA repartizarea computerizata in Timisoara si in judet, la ADMITERE 2015

Cea de-a doua etapa de repartizare computerizata va avea loc in data de 23 iulie. La ea se vor putea inscrie cei care nu reusesc sa treaca treaca probele pentru a intra la un liceu vocational sau nu au ales o unitate de invataman in prima etapa de repartizare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Corectie: la Colegiul National Banatean, profilul de Stiinte ale Naturii sectia GERMANA s-a intrat cu ultima medie 6,28, in timp ce la sectia ROMANA ultima medie a fost 9,12. Nu dezinformati publicul, luati informatia corecta. CNB-ul nu e deloc slab.