CSM Timisoara are barci poleite cu aur in competitii europene importante

TIMISOARA. Rezultate remarcabile obtinute de canotorii timisoreni la Campionatele Europene si la Balcaniada. Este vorba despre copiii pregatiti de legendarul profesor Zlatomir Balojin de la clubul CSM Timisoara.

Andreea Iorgovan este noua stea in devenire a canotajului romanesc, dovedindu-se o sportiva polivalenta cu rezultate extraordinare in mai multe barci. La Munchen, la Campionatul European de canotaj pentru juniori, timisoreanca a reusit sa obtina medalia de aur in proba de 4 vasle. Un rezultat fantastic, care a venit sa confirme forma buna a banatencei. Cu doua saptamani mai devreme, deja multipla campioana nationala s-a impus si la Balcanida in barca de 8+1. In competitia organizata in Macedonia de Nord, sportiva de la CSM Timisoara a cucerit si bronzul in proba de simplu.

Rezultate bune au venit si de la baieti. Deja un nume consacrat in canotajul romanesc, cu rezultate remarcabile pe plan mondial, Laurentiu Danciu a castigat aurul la Europenele de tineret in proba de 4 rame. Surpriza mare a fost ca sportivul de la CSM s-a aflat in barca cu 3 vice-campioni olimpici de la Tokyo. Danciu este campion mondial de tineret si vice-campion olimpic la aceeasi categorie de varsta.

Sunt rezultate foarte bune si ne mandrim cu acesti sportivi. Avem din nou o generatie foarte buna, care cu siguranta ne va aduce rezultatele pe care ni le dorim. Andreea este o sportiva extraordinara la varsta ei si cel mai important munceste foarte mult la fiecare antrenament. Laurentiu a ratat la mustata calificarea la Tokyo, dar cu siguranta va fi prezent la Jocurile Olimpice de la Paris”, ne-a spus in exlusivitate Zlatomir Balojin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...