Noutati :

Cros nocturn la Timisoara, la 135 de ani de cand orasul este iluminat electric. Se inchide traficul rutier pe o strada

16 noiembrie, 2019 - 10:46 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. In luna in care se implinesc 135 de ani de cand strazile Timisoarei au fost iluminate electric, se da startul unui nou cros nocturn.

CITESTE SI: Momentul in care vor fi functionale toate cele 5 boxe de la Clinica de Mari Arsi la Spitalul Judetean Timisoara 

Astfel, sambata, in 16 noiembrie, adunarea se striga in Parcul Poporului (Regina Maria), de unde sportivii amatori vor incepe alergarea. Evenimentul va incepe de la ora 15, atunci cand cei care vor sa participe la cursa sunt asteptati sa se inscrie si sa isi ridice numerele de concurs.

Apoi, de la ora 18, alergatorii vor incepe cursa, pe traseul Parcul Poporului – Splaiul Nistrului – traversare Bega pe Podul Decebal – pista de pe malul drept al Begai – pista din Parcul Copiilor – pe sub Podul Michelangelo – pista din Parcul Rozelor – pe sub Podul Tineretii – traversare Bega pe Podul Traian (in Piata Maria) – se coboara pe pista de pe malul stang al Begai – pe sub Podul Tineretii – pe sub Podul Michelangelo – Splaiul Nistrului – intrare Parcul Poporului.

La finalul alergarii, sportivii vor fi premiati, iar pe muzica DJ-ului Sean Norvis vor putea urmari imagini de la editiile anterioare ale Crosului Nocturn, pe un ecran instalat in Parcul Poporului.

Pe perioada alegarii, intre orele 17.55 si 18.45, traficul rutier va fi oprit pe Splaiul Nistrului, pe tronsinul cuprins intre fantana arteziana de pe Pestalozzi si Podul de la Baile Neptun.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Puneți și voi „ani” în titlu, să stie lumea ce citește.