Noutati :

Cros Nocturn de Ziua Timisoarei. Care va fi programul si cati bani cheltuie Primaria cu ziua orasului vara asta?

16 iulie, 2014 - 01:23 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Sute de timisoreni sunt asteptati sa participe si anul acesta la Crosul Nocturn organizat de municipalitate cu ocazia zilei orasului, eveniment care se intinde pe patru zile, la inceputul lunii august. Bugetul este de putin peste 18.000 de euro.

Pana in prezent, reprezentantii Primariei Timisoara n-au facut public programul dedicat zilei orasului. Vor fi insa fel de fel de manifestari sportive, din 1 si pana in 4 august.

Una dintre cele mai apreciate este Crosul Nocturn, ajuns anul acesta la cea de-a treia editie. Va avea loc in seara zilei de 2 august, incepand cu ora 22:00, reprezentantii primariei asteptand peste 500 de participanti, care vor alerga aproape 3,5 kilometri, pornind din fata institutiei de pe C.D. Loga. Tot acolo va fi si finish-ul.

Va avea loc insa si un turneu de fotbal in cadrul competitiei „Cupa oraselor infratite”.  Au fost invitate, alaturi de doua echipe care reprezinta orasul nostru, si echipe de peste hotare, care reprezinta orasele infratite cu Timisoara. Vom avea vizitatori din Graz, Mulhouse si Rueil-Malmaison, Faenza, Treviso, Palermo, Karlsruhe si Gera, Szeged, Novi-Sad, Nottingham, Cernauti, Lublin si Da Nang.

Ramaneti pe opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu programul manifestarilor dedicate Zilei Timisoarei, cand va fi dezvaluit in intregime de organizatori !

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor