Croaziera de vis s-a transformat intr-un cosmar! Mii de oameni ramasi blocati in larg pe un pachebot

Aflat in largul coastei mexicane, un pachebot cu 3300 de oameni la bord a ramas fara curent electric dupa ce un incendiu a izbucnit in camera motoarelor. Echipajul a reusit sa stinga focul inainte ca cineva sa fie ranit. Vasul a ramas insa blocat in larg, iar marina americana a trimis mancare si apa pentru cei de la bord, in total 4.500 de persoane. Din cauza defectiunilor tehnice, pasagerii au ramas si fara apa calda, acces la internet sau aer conditionat. Pachebotul urmeaza sa fie remorcat pana in cel mai apropiat port, aflat la aproape 250 de kilometri distanta, dar calatoria va dura in jur de doua zile.

Aflat in largul coastei mexicane, un pachebot cu 3300 de oameni la bord a ramas fara curent electric dupa ce un incendiu a izbucnit in camera motoarelor. Echipajul a reusit sa stinga focul inainte ca cineva sa fie ranit.

Vasul a ramas insa blocat in larg, iar marina americana a trimis mancare si apa pentru cei de la bord, in total 4.500 de persoane.

Din cauza defectiunilor tehnice, pasagerii au ramas si fara apa calda, acces la internet sau aer conditionat.

Pachebotul urmeaza sa fie remorcat pana in cel mai apropiat port, aflat la aproape 250 de kilometri distanta, dar calatoria va dura in jur de doua zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete