Noutati :

Cristian Gog va deveni tata! VEZI ce va face cu cei 120.000 de euro castigati la Romanii au talent!

12 mai, 2012 - 11:12 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Cristian Gog, castigatorul concursului Romanii au talent, sezonul 2 este casatorit si in curand va avea un copil. Fericitul castigator spune ca o parte din banii castigati la show-ul de la Pro TV, 120.000 de euro, ii va aloca unui proiect umanitar.

Scriu acest articol ca raspuns pentru toata lumea care ma intreaba ce am sa fac cu banii daca am sa castig Romanii au talent. Chiar daca in articolul anterior am spus clar ca eu am castigat deja, in caz ca prestatia mea din finala emisiunii (11 mai 2012) imi va aduce marele premiu vreau sa detaliez aici ce as face cu cei 120000 de euro:

Mi-as plati creditul la banca. Da, am un credit ipotecar, la fel ca majoritatea romanilor, deoarece nu am vrut sa platesc toata viata o chirie.
    Proiectul meu de suflet – Campania “Nepoti de Craciun“ de anul acesta se va desfasura la un cu totul alt nivel. Oricum am planuri mari pentru acesta a 3-a editie, dar cu putin noroc vom reusi nu doar sa dublam numarul de bunicuti pe care sa ii facem fericiti de sarbatori.
    Voi porni o noua campanie umanitara “Zambetul copiilor”. Acesta se va adresa copiilor aflati in centre de plasament sau celor cu nevoi speciale.
    O sa investesc intr-un proiect de vis al meu. Din pacate aici nu pot sa dau prea multe detalii, va spun doar atat: e ceva legat de magie si de publicul larg.
    Evident, din ce imi ramane o sa dau de baut prietenilor si celor care ma voteaza!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor