Opinia Timisoarei

Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, repetenti in facultate! Si-au incheiat studiile superioare in 7-8 ani

Ca sa ajungi in varful politicii romanesti nu trebuie neaparat sa fii un geniu sau sa-ti placa scoala. Poti fi si un fost student mediocru, care a absolvit cu greu cei 4-5 ani de facultate. Iar cele mai bune dovezi sunt Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, care si-au incheiat studiile universitare abia dupa 7 si, respectiv, 8 ani de chin.

Cei doi presedinti ai Parlamentului, Crin Antonescu, liderul senatorilor, si Valeriu Zgonea, seful deputatilor, nu s-au omorat cu scoala. Dupa cum reiese chiar din biografia sau din propriile declaratii, primul a ramas repetent de doua ori, iar al doilea, de trei ori!

Crin Antonescu a urmat cursurile de cinci ani ale Facultatii de Istorie-Filozofie, dar le-a incheiat in sapte, doi ani repetandu-i, “din proprie initiativa”, dupa cum a declarat acesta presei.

“Am decis sa repet anul, impreuna cu inca doi sau trei colegi. Ultimul an de studii l-am repetat pentru a evita ca, dupa absolvire, sa primesc o repartitie intr-o localitate rurala, eu dorind sa ajung la Tulcea, orasul in care locuia familia mea”, a recunoscut Crin Antonescu.

Seful deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, l-a depasit insa. A terminat studiile de cinci ani ale Institutului de Constructii in opt ani. Se pare ca fostul lacatus-mecanic a repetat anul de trei ori.

Exit mobile version