Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, repetenti in facultate! Si-au incheiat studiile superioare in 7-8 ani

Ca sa ajungi in varful politicii romanesti nu trebuie neaparat sa fii un geniu sau sa-ti placa scoala. Poti fi si un fost student mediocru, care a absolvit cu greu cei 4-5 ani de facultate. Iar cele mai bune dovezi sunt Crin Antonescu si Valeriu Zgonea, care si-au incheiat studiile universitare abia dupa 7 si, respectiv, 8 ani de chin.

Cei doi presedinti ai Parlamentului, Crin Antonescu, liderul senatorilor, si Valeriu Zgonea, seful deputatilor, nu s-au omorat cu scoala. Dupa cum reiese chiar din biografia sau din propriile declaratii, primul a ramas repetent de doua ori, iar al doilea, de trei ori!

Crin Antonescu a urmat cursurile de cinci ani ale Facultatii de Istorie-Filozofie, dar le-a incheiat in sapte, doi ani repetandu-i, “din proprie initiativa”, dupa cum a declarat acesta presei.

“Am decis sa repet anul, impreuna cu inca doi sau trei colegi. Ultimul an de studii l-am repetat pentru a evita ca, dupa absolvire, sa primesc o repartitie intr-o localitate rurala, eu dorind sa ajung la Tulcea, orasul in care locuia familia mea”, a recunoscut Crin Antonescu.

Seful deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, l-a depasit insa. A terminat studiile de cinci ani ale Institutului de Constructii in opt ani. Se pare ca fostul lacatus-mecanic a repetat anul de trei ori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Nici nu stii, e de ras sau de plans? Genul de orientati. Si nici nu ar conta daca sau cata scoala au, daca s-ar vedea ca va ramane in urma lor altceva decat…

  2. Zguduitor, ce natie suntem. La TV, si presa sunt mediatizate pana la dementa curvele, pitipoancele, hotii, criminalii etc. Romanii nu stiu ce sa voteze, drept urmare apar in fruntea tarii incompetenti, oportunisti, hoti, repetenti, analfabeti cu diplome si mastere

  3. Cu scuzele de rigoare, facand abstractie de scoala pe care n-o au,in cele doua poze se pot vedea un .ou si un.arseur ,deja cu prea mult -OH in el.

  4. In perioada comunistilor in Romania facultatea nu se platea si se practica aceasta metoda .Unii cu dorinta de aprofundare a studiilor,altii pentru apetrece mai multi ani in studentie pentruca le placea.Am conoscut ,la vremea aceea,cateva persoane care au repeta si cite doi-trei ani si nu erau printre cei slabi la invatatura dimpotriva le sclipea mintea