Noutati :

Criminalul spaniol capturat de politisti in Timis, Sergio Morate, predat autoritatilor spaniole. FOTO si VIDEO

5 septembrie, 2015 - 11:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Sergio Morate, criminalul spaniol care a fost prins de politisti in judetul Timis, a fost predat autoritatilor spaniole.

Barbatul, care a omorat doua femei in Spania, dupa care le-a ars cadavrele cu var, a fost prins in Lugoj, unde se ascundea la un prieten roman.

CITESTE SI: Un criminal extrem de periculos, cautat dupa ce a ucis doua femei si le-a ars cadavrele, capturat in Timis

Politia spaniola a emis pe numele sau un mandat european de arestare, in baza caruia Politia Romana l-a retinut pe criminal.

Imediat dupa ce a fost arestat preventiv, a fost demarata procedura de extradare, care a durat trei saptamani.

In aceasta seara, in jurul orei 20.00, Sergio Morate a fost scos din Arestul Inspectoratului de Politie Timis, iar la orele 21.00, barbatul a fost incredintat reprezentantilor autoritatilor spaniole pe Aeroportul International Timisoara.

Sergio Morate, in varsta de 29 de ani, a fost retinut in 13 august la Lugoj, dupa ce a fost dat in urmarire internationala, fiind acuzat de uciderea iubitei sale si a prietenei ei, in 6 august.

Spaniolul a cerut in fata Curtii de Apel Timisoara sa fie judecat de instantele romanesti, insa acest lucru nu era posibil, intrucat Morate avea sa fie extradat, conform normelor europene.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor