Creste numarul de imbolnaviri cu coronavirus in scolile din Timisoara si din judet. 13 elevi si angajati din invatamant, in spital

TIMISOARA. Tot mai multi elevi, profesori si oameni din randul personalului auxiliar din invatamant au fost diagnosticati cu COVID 19, in ultimele zile.

CITESTE SI: Masca ar putea deveni obligatorie pe strada, peste tot in Romania, nu doar in zonele pietonale ori aglomerate din unele judete 

Doar in cursul zilei de joi au fost anuntate 5 imbolnaviri in randul elevilor de la Colegiul IC Bratianu. De la aceeasi scoala, a fost confirmat si un profesor, astfel ca intreaga scoala a fost introdusa in scenariul Rosu de invatare, respectiv toate orele se desfasoara online.

In total, vineri se aflau in spital 4 elevi, 5 profesori si 4 angajati din randul personalului nedidactic. La nivelul judetului Timis, in acest moment, in scenariul rosu se mai afla Colegiul Bratianu, Liceul Teologic Logos, Liceul din Giroc, Gradinita din Giarmata, dar si liceul de Arte din Timisoara, acolo unde se invata la distanta din cauza faptului ca scoala se afla in reabilitare.

Alte doua unitati de invatamant, Liceul Grigore Moisil si Scoala Gimnaziala Bencecu de Sus, au trecut din scenariul rosu in scenariul galben, ceea ce inseamna ca elevii de aici merg la scoala cu radul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...