Cresa noua in zona Bogdanestilor din Timisoara, in cel mult 2 ani. Primaria a semnat contractul cu constructorul

TIMISOARA. A fost semnat contractul pentru construirea unei crese noi, pe un teren din Calea Bogdanestilor. Firma care a castigat licitatia organziata de primarie si va realiza lucrarile este Extra Prompt SRL.

CITESTE SI: Primul an in care n-au sunat sirenele in centru la Timisoara in amintirea zilei de 20 Decembrie cand devenea primul oras liber de comunism din Romania. Explicatiile Primariei. Video 

Este vorba de o cresa cu toate dotarile necesare, care urmeaza sa fie construita pe Calea Bogdanestilor si la care ar avea acces copilasii din Ronat si imprejurimi.

Constructia urmeaza sa aiba parter si un etaj pe o parcela de 3000 mp. Cladirea va avea o suprafata utila de aproximativ 1.100 mp si va gazdui, la parter, 4 sali de grupe, 4 dormitoare, spații tehnice/depozitare, spatiu multifunctional, cabinet medical, grupuri sanitare. La etaj vor spatii administrative, bucatarie, spatii tehnice/depozitare, spalatorie, spatii pentru socializare. Apa calda va fi asigurata cu ajutorul a doua centrale termice pe gaz, dar si cu ajutorul unui sistem cu panouri solare.

In jurul cladirii ar urma sa fie amenajata si o zona verde, de aproape 1800 de metri patrati.

Valoarea estimata fara TVA a contractului de executie a obiectivului este de 5.3 miloane de lei, fara TVA, adica aproximativ 1,4 milioane de euro. Durata de realizare a investitiei va fi de 20 de luni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Catedrala Mileniu s-a facut in 5 ani 1896-1901.
    Cel mult 8 luni-1an in 2022