Cozi uriase la ghiseele RATT pentru reinnoirea abonamentelor pe mijloacele de transport in Timisoara

La an nou, abonamente RATT noi! Zeci de timisoreni s-au asezat la cozi, in fata ghiseelor RATT, pentru a-si reinnoi abonamentele. Oamenii spun ca desi au mult de stat la cozi, sunt nevoiti sa astepte daca vor sa mai circule cu mijloacele de transport in comun din Timisoara. Aceasta desi mai au vreme pana la finele lunii ianuarie.

Ghiseele RATT au fost luate cu asalt de zeci de timisoreni. Oamenii au venit sa isi reinnoiasca abonamentele pe liniile de transport in comun din Timisoara.

In Piata Libertatii cateva zeci de timisoreni asteptau rabdatori la coada. Ei au spus ca abonamentul pe RATT le-a expirat si acum se vad nevoiti sa astepte la rand.

In Piata 700 acelasi peisaj, la RATT. Aici au fost deschise doua ghisee si au fost formate tot atatea cozi. Tracatorii se strecoara cu greu printre cei care stau la rand, deoarece cozile aproape ca au blocat trotuarul.

Si la celelalte puncte RATT din oras oamenii stau la rand pentru a obtine un nou abonament de transport in comun.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. RATT spune:

    Important: termenul pana la care se pot reactualiza titlurile de calatorie ale celor care beneficiaza de gratuitati, este sfarsitul lunii ianuarie.

    Si cei care au beneficiat de gratuitati oferite de primaria Ghiroda, beneficiaza in continuare de acestea si isi pot reactualiza cardurile pana la sfarsitul acestei luni.