Noutati :

Costel Busuioc, cap de afis la cel mai romantic festival al toamnei la Timisoara! Ce alte vedete urca pe scena?

17 august, 2015 - 11:50 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. A doua editie a Festivalului de Romante Roze pe Bega are loc la Timisoara in perioada 10-11 septembrie.  La inceputul lunii august a avut loc o preselectie a candidatilor pentru concursul de interpretare. Din 11 aspiranti au fost admisi 8, dintre care 5 sunt dinafara Timisoarei. Se pare ca la aceasta editie concurenta va fi mai acerba decat la prima.

In recital au fost invitate doua interprete de marca: din Chisinau  ̶̶  Cristina Pintilie  ̶  si din Baia Mare  ̶  Voiochita Regos. Urmeaza apoi 6 invitati din Timisoara: Traian Jurchela si Sonia Vlaicovici Butas, ambii cu romante din creatia proprie, Doina Borda Eremia, Elena Jurjescu Todi, George Adam si Costel Busuioc, acesta din urma fiind castigatorul concursului de interpretare din cadrul primei editii.

Conducerea muzicala apartine si in editia a doua lectorului dr. Horia Fagarasan de la Facultatea de Muzica, iar prezentarea va fi facuta de dr. Daniela Bacila de la Radio Timisoara. In ambele seri, de la ora 18.00, in sala Filarmonicii Banatul, intrarea este libera.

festival-romante-timisoaraInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...