Noutati :

Cosmin Contra si Ioan Timofte, membri de onoare la Ripensia Timisoara

7 septembrie, 2012 - 02:50 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Consiliului Director al clubului F.C. Ripensia Timisoara a luat decizia de a le acorda titlul de membru de onoare fostilor internationali timisoreni: Cosmin Contra si Ioan Timofte .
Decizia a fost luată conform articolului 16 din statutul Ripensiei Timisoara, in care se specifica: ˝(…) in semn de pretuire si respect se va acorda titlul de membru de onoare componentilor echipelor din Banat (si descendentilor de gradul I si II), care la un moment dat au îmbracat tricoul echipei nationale a Romaniei, li se va acorda denumirea de Membru de Onoare.˝

Totodata, au mai trikit titlul de  membru de onoare si  urmasii fostilor jucatori ai Ripensiei: Gratian Sepi(fiul lui Grațian Sepi II), Pavel Chiroiu(fiul lui Vasile Chiroiu),Mircea Ciolac(nepotul lui Gheorghe Ciolac), Mihai Bradu(stranepotul lui Rudolf Kotormany).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...