Cosmin Contra: Daca Velcea considera ca sunt pregatit, voi juca cu Vointa Sibiu

Desi pare un meci extrem de simplu, maine de la ora 18.30, partida cu Vointa Sibiu este privita de oficialii alb-violetilor foarte atent, mai ales ca Poli este specialista in a-si subestima adversarul si in a pierde puncte importante in fata unor astfel de echipe mici. "Nu avem voie sa ne subestimam adversarul chiar daca e unul de divizia B dar care joaca cu totul altceva. Un fotbal curat, ofensiv, abordeaza un sistem oarecum ciudat, 3-4-3 iar pe aparare se transforma in 5-4-1. Problema majora, atitudinea jucatorilor fata de un adeversar mai slab, asta trebuie noi sa rezolvam. Aici patimim noi. Nici nu-mi trece prin cap ca nu ne calificam. Chiar daca au un joc aprig, disputat, trebuie sa ne concentram si sa invingem. La noi e problema cea mai mare, nu la ei", este de parere secundul lui Poli, Valentin Velcea. Cosmin Contra este si el de aceasi parere si cred ca Vointa Sibiu e un adversar foarte periculos. "Unii <> zic ca acesta e cel mai usor meci din Cupa dar eu zic ca e cel mai greu. Jucam cu o echipa care nu are nimic de pierdut, isi va da viata pe teren cu noi. Au doar 3 goluri primite in 9 meciuri si asta spune mult, au un antrenor (n.n. Alexandru Pelici) care stie sa pregateasca un meci asa cum trebuie. Din punct de vedere valoric, suntem peste ei si sper ca atitudinea sa faca si ea diferenta. Vor juca cei care au jucat mai putin in ultimele meciuri. Discutiile cu jucatorii mei au fost prncipalul argument in a-i motiva", a explicat principalul lui Poli. Desi parea foarte concentrat, Gurita a glumit si a spus ca inca asteapta ca jucatorul Cosmin Contra sa primeasca convocarea pentru meciul cu Vointa Sibiu. "Daca Vali Velcea considera ca sunt pregatit, poate voi intra. Bineinteles daca voi fi convocat", a zis razand Contra.

Desi pare un meci extrem de simplu, maine de la ora 18.30, partida cu Vointa Sibiu este privita de oficialii alb-violetilor foarte atent, mai ales ca Poli este specialista in a-si subestima adversarul si in a pierde puncte importante in fata unor astfel de echipe mici. „Nu avem voie sa ne subestimam adversarul chiar daca e unul de divizia B dar care joaca cu totul altceva. Un fotbal curat, ofensiv, abordeaza un sistem oarecum ciudat, 3-4-3 iar pe aparare se transforma in 5-4-1. Problema majora, atitudinea jucatorilor fata de un adeversar mai slab, asta trebuie noi sa rezolvam. Aici patimim noi. Nici nu-mi trece prin cap ca nu ne calificam. Chiar daca au un joc aprig, disputat, trebuie sa ne concentram si sa invingem. La noi e problema cea mai mare, nu la ei”, este de parere secundul lui Poli, Valentin Velcea.

Cosmin Contra este si el de aceasi parere si cred ca Vointa Sibiu e un adversar foarte periculos. „Unii <> zic ca acesta e cel mai usor meci din Cupa dar eu zic ca e cel mai greu. Jucam cu o echipa care nu are nimic de pierdut, isi va da viata pe teren cu noi. Au doar 3 goluri primite in 9 meciuri si asta spune mult, au un antrenor (n.n. Alexandru Pelici) care stie sa pregateasca un meci asa cum trebuie. Din punct de vedere valoric, suntem peste ei si sper ca atitudinea sa faca si ea diferenta. Vor juca cei care au jucat mai putin in ultimele meciuri. Discutiile cu jucatorii mei au fost prncipalul argument in a-i motiva”, a explicat principalul lui Poli. Desi parea foarte concentrat, Gurita a glumit si a spus ca inca asteapta ca jucatorul Cosmin Contra sa primeasca convocarea pentru meciul cu Vointa Sibiu. „Daca Vali Velcea considera ca sunt pregatit, poate voi intra. Bineinteles daca voi fi convocat”, a zis razand Contra.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.