Cosmin Contra: „Niciodata nu iau in calcul infrangerea, incerc sa castig cu ce am la dispozitie”

[caption id="attachment_3779" align="alignright" width="287" caption="Cosmin Contra"]Cosmin Contra[/caption] Antrenorul Politehnicii Timisoara, Cosmin Contra spune ca din punctul sau de vedere, fiecare meci este abordat la victorie, indiferent de adversarul pe care-l intalneste. „Incepem o serie de meciuri foarte importante. Patru meciuri dintre care 3 cu echipe din primele cinci ale clasamentului. Primul, cu Vaslui, una din cele mai compacte si mai bune din Romania. Niciodata nu iau in calcul infrangerea, incerc sa castig cu ce am la dispozitie”, spune tehnicianul alb-violetilor. In viziunea lui Contra, schimbarea lui Lopez Caro si Viorel Hizo nu este benefica pentru Timisoara, pentru ca Hizo este un antrenor capabil sa-si motiveze jucatorii. „Dupa plecarea lui Lopez Caro, Hizo, cu care am lucrat si eu, au reusit patru victorii la rand. E un antrenor care transmite incredere jucatorilor si care tine in mana echipa. Vasluienii au jucatori care pot face diferenta, in toate compartimentele”, a completat Contra, care se confrunta cu mari probleme de lot inaintea meciului cu FC Vaslui de sambata. „Magera, Curtean, Scutaru, Helder, Luchin, Mansour si Zicu, sunt cei care vor lipsi sambata. Avem 23 de jucatori dar nu e destul. Daca nu-l pot recupera pe Zicu pana la ora meciului atunci voi intra eu. E important acel post si de aceea sper sa reusesc sa-l am pe Zicu in lot. Imi doresc un stadion plin, sa ne impanga de la spate publicul sa castigam”. La final, antrenorul timisorenilor a glumit un pic fata de relatia sa cu Marian Iancu. „Daca vine pentru mine inseamna ca sunt important rau!”, a conchis Gurita.

Cosmin Contra

Cosmin Contra

Antrenorul Politehnicii Timisoara, Cosmin Contra spune ca din punctul sau de vedere, fiecare meci este abordat la victorie, indiferent de adversarul pe care-l intalneste. „Incepem o serie de meciuri foarte importante. Patru meciuri dintre care 3 cu echipe din primele cinci ale clasamentului. Primul, cu Vaslui, una din cele mai compacte si mai bune din Romania. Niciodata nu iau in calcul infrangerea, incerc sa castig cu ce am la dispozitie”, spune tehnicianul alb-violetilor. In viziunea lui Contra, schimbarea lui Lopez Caro si Viorel Hizo nu este benefica pentru Timisoara, pentru ca Hizo este un antrenor capabil sa-si motiveze jucatorii.

„Dupa plecarea lui Lopez Caro, Hizo, cu care am lucrat si eu, au reusit patru victorii la rand. E un antrenor care transmite incredere jucatorilor si care tine in mana echipa. Vasluienii au jucatori care pot face diferenta, in toate compartimentele”, a completat Contra, care se confrunta cu mari probleme de lot inaintea meciului cu FC Vaslui de sambata. „Magera, Curtean, Scutaru, Helder, Luchin, Mansour si Zicu, sunt cei care vor lipsi sambata. Avem 23 de jucatori dar nu e destul. Daca nu-l pot recupera pe Zicu pana la ora meciului atunci voi intra eu. E important acel post si de aceea sper sa reusesc sa-l am pe Zicu in lot. Imi doresc un stadion plin, sa ne impanga de la spate publicul sa castigam”. La final, antrenorul timisorenilor a glumit un pic fata de relatia sa cu Marian Iancu. „Daca vine pentru mine inseamna ca sunt important rau!”, a conchis Gurita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...