Noutati :

Corpul consular, invitat la Aeroportul International Timisoara Traian Vuia

3 aprilie, 2012 - 10:42 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Seria intalnirilor cu reprezentantii comunitatii timisene, demarate de conducerea Aeroportului International Timisoara Traian Vuia, continua. De data aceasta au raspuns la invitatie membrii corpului consular din judetul Timis.

La intalnirea care a avut loc in Salonul Oficial al AIT au participat: consulul Serbiei, Lazar Manojlovic, consulul Italiei la Timisoara, Stefano Mistretta, consulul Republicii Federale a Germaniei, Klaus Christian Olasz, consulii onorifici ai Austriei, Vasile Onofrei, Frantei, Dan Bedros, al Republicii Moldova, Silviu Sofronie, al Cehiei, stefan Motec si reprezentanti ai consultatelor onorifice ale Ungariei si Bulgariei.

In cadrul intalnirii, directorul AIT, Cornel Samartinean a prezentat rezultatele obtinute in primul trimestru al acestui an si in anul 2011, dar si proiectele de dezvoltare a celui mai mare aeroport regional din tara. Printre acestea se numara constructia unui nou terminal, extinderea aeroportului printr-un parteneriat public privat si chiar construirea unui hotel al aeroportului. A fost prezentat de asemenea  noul concept de deschidere a aeroportului catre comunitatea locala astfel incat AIT-TV sa devina un spatiu al intregii familii, un spatiu in care se organizeaza evenimente culturale si sportive, concerte, concursuri, expozitii.

Oficialilor consulari le-a fost adresata  invitatia de a participa la campanii de promovare a tarii pe care o reprezinta in spatiile Aeroportului International Timisoara Traian Vuia.

Reprezentantii corpului diplomatic au anuntat ca vor prezenta perspectivele economice oferite de aeroportul din Timisoara investitorilor din tarile pe care le reprezinta.

„Vrem sa dezvoltam activitatea de informare cu privire la facilitatile oferite de cel mai mare aeroport regional din tara, sa atragem investitori si sa modernizam principala poarta aeriana din vestul Romaniei. in cursul perioadei urmatoare vom mai avea noi intalniri cu oamenii de afaceri din zona, cu reprezentanti ai parlamentului, dar si cu investitori din Serbia si Ungaria pentru a vedea care sunt nevoile necesare unei bune dezvoltari economico-sociale si chiar culturale”, a declarat directorul AIT, Cornel Samartinean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...