Corneliu Vadim Tudor, catre executorul judecatoresc: „Porcilor! Vagabonzilor! Pe mine nu ma scoateti”

Corneliu Vadim Tudor si-a iesit din fire in timpul procedurilor de evacuare a membrilor PRM din sediul aflat pe strada Emil Zola. Presedintele PRM a tipat la executorii judecatoresti, i-a insultat si a spus ca refuza sa paraseasca sediul. Mai mult, el l-a acuzat pe seful statului ca se afla in spatele demersului privind evacuarea PRM din sediul central.

„Porcilor! Sunt falsuri in acte publice si veti infunda puscaria. Termina sa ne mai insulti inteligenta. Vagabonzilor! Faceti ce vreti! Pe mine nu ma scoateti. Vreti violenta? La violenta eu raspund cu violenta. Basescu nu pleaca decat calcat in picioare? O sa-l calc in picioare! Fir-ar mama lui a dracu`! Cu slugile lui hoate cu tot!”

Liderul PRM l-a invinuit pe presedintele Basescu pentru situatia in care se afla partidul pe care il conduce. „Ideea lui Basescu este sa dea afara PRM din sediu si sa-l destructureze”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

„Sunt peste 5.000 de crime cu autor necunoscut si justitia romana se ocupa de PRM si de Vadim Tudor”, a declarat anterior liderul PRM.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.