Opinia Timisoarei

Copil ranit grav dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un tanar de 18 ani. Soferul a fugit ca un las de la locul accidentului

Grav accident de circulatie luni seara pe o strada din localitatea Dognecea, care tine de orasul Bocsa. Un copil de 5 ani a fost izbit de o masina condusa de un tanar de 18 ani. Soferul a fugit de la locul accidentului.

CITESTE SI: Sala noua si moderna de tratament pentru bolnavii de cancer. Spitalul care s-a extins la Timisoara pentru pacientii oncologici

Micutul a fost transportat la un centru de permanenta de catre parinti, iar de acolo a fost preluat de o ambulanta si transferat la spital.

Politistii au pornit in cautarea soferului fugar si l-au gasit la scurt timp. Baiatul nu avea permis, iar masina nu era inmatriculata.

Tanarul a fost dus direct in Arest.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Tanarul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, urmand a fi prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de masuri legale„, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Exit mobile version