Copil de 15 ani, mort in casa parinteasca

Drama intr-o familie din Biled.  Un baiat de 15 ani a fost gasit mort in casa chiar de catre parintii sai. Se pare ca pustiul s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba defecta. Copilul a venit de la scoala si s-a dus intr-una din incaperi sa se odihneasca. A adormit cu soba pornita. Cand au sosit de la munca, parintii l-au gasit fara suflare si, ingroziti, au sunat la 112. Din pacate, medicii de pe ambulanta, veniti de urgenta, n-au mai putut face nimic pentru el. Inima baiatului incetase sa mai bata. Politistii au inceput o ancheta. Din primele verificari, se pare ca pustiul s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la soba care, cel mai probabil, avea niste defectiuni la cosul de evacuare. Cercetarile continua.

Drama intr-o familie din Biled.  Un baiat de 15 ani a fost gasit mort in casa chiar de catre parintii sai. Se pare ca pustiul s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la o soba defecta.

Copilul a venit de la scoala si s-a dus intr-una din incaperi sa se odihneasca. A adormit cu soba pornita. Cand au sosit de la munca, parintii l-au gasit fara suflare si, ingroziti, au sunat la 112. Din pacate, medicii de pe ambulanta, veniti de urgenta, n-au mai putut face nimic pentru el. Inima baiatului incetase sa mai bata.

Politistii au inceput o ancheta. Din primele verificari, se pare ca pustiul s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la soba care, cel mai probabil, avea niste defectiuni la cosul de evacuare. Cercetarile continua.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.