Noutati :

Copil amenintat cu moartea si talharit cu cutitul la gat pe strada in Timisoara de un pusti de 17 ani

8 mai, 2014 - 11:43 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
6

TIMISOARA. Atac in plina strada la Timisoara, unde un baiat de 16 ani a fost talharit de un altul cu un an mai mare. Acesta s-a napustit asupra pustiului cu un cutit. I l-a pus la gat si l-a amenintat cu moartea daca nu ii da telefonul mobil si toti banii pe care ii avea in buzunare.

Ingrozit, copilul s-a supus si i-a dat agresorului tot ceea ce ceruse.

S-a intamplat pe strada Cristalului din cartierul Soarelui in urma cu ceva vreme. Imediat ce hotul a disparut, baiatul a fugit acasa sa le povesteasca parintilor prin ce a trecut, iar acestia au mers la Politie. Oamenii legii au reusit sa il identifice pe atacator, un baiat de numai 17 ani, de loc din Sanmihaiu Roman.
Adolescentul a fost retinut si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru talharie. Oamenii legii incearca acum sa recupereze telefonul furat si banii.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Cati ani (multi!!!) poate primi acest viitor cadru de nadejde al Romaniei? (cred ca nu suficienti)

  2. Sectia nr.2 Politie Timisoara:ALOOO!!!I n Piata Sudului se vand tigari netimbrate la greu!!!din totdeauna!!!

    • =)))))) =))))

  3. Alo d-le Robu ! Politia municipala si-a primit simbria ? De ce o mai platiti ? Domnia voastra de ce primiti salariu ?

    • politia comintara sta la agatat sa ii prinda pe cei care opresc masina ( doar cat sa coboare pasagerul din dreapta) in statia de tranvai sau autobuz. Ni sa intamplat noua

  4. Prin statiile de tramvai din traian cand mergeti ??? se fura ca-n codru din bagajele pensionariilor!!!!