Noutati :

Copiii formidabili ai Timisoarei, ce merita aplauze! Cei mai buni elevi ai Colegiului National Banatean, premiati in cadrul Galei de Excelenta! FOTO!

3 februarie, 2016 - 03:35 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Pentru al treilea an consecutiv, cei mai buni elevi ai Colegiului National Banatean din Timisoara au fost premiati. In total, 40 de copii cu rezultate deosebite la olimpiade, concursuri si proiecte scolare, au primit diplome, carti si tricouri.

„Suntem la a treia editie a acestei Gale de Excelenta a CNB, scopul acestei actiuni este acela de a premia elevii care s-au remarcat prin rezultatele excelente de-a lungul anului trecut calendaristic, pornind de la ideea ca un elev valoros este acela care stie sa imbine mai multe tipuri de activitati, un elev valoros este acela care , pe langa nota 10 la bacalaureat, este si un bun cetatean. Pentru a treia oara, elevii desemnati de catre Colegiul National Banatean sunt inscrisi la Universitatea de Vest fara examen”, a declarat Sorin Ionescu, directorul Colegiului National Banatean.

Titlul de „Elevul anului” l-au primit doua tinere care, pe langa rezultatele scolare deosebite, au reusit sa se implice si in mai multe proiecte extrascolare. In timp ce una dintre ele a publicat un studiu de istorie, cealalta a primit un premiu international la un concurs de idei de afaceri, care a avut loc la Paris.

” Am fost numita eleva anului cred ca pentru rezultatele din toti anii, acumulate, si in special pentru proiectul de la Economie, care dorea crearea de manageri de top, in regiunea de nord-vest a tarii. Echipa mea a obtinut locul 2, am avut o firma in domeniul consultantei politicie, doream sa facem campanii, sa facem tot ce se leaga de ascensiunea politica a politicienilor nostri. Acest proiect ne-a fost foarte folositor in cultivarea unor abilitati care ne vor fi foarte folositoare in viitor si a fost o munca de echipa, in care a fost o placere sa lucrez cu colegii mei”, a spus Amelia Toth, una dintre cele doua eleve ale anului.

Nu doar elevii au fost premiati, ci si dascalii care i-au sprijinit in obtinerea acestor rezultate deosebite. Patru profesori in prag de pensionare au fost distinsi cu diplome.

„Pentru mine acest premiu este incununarea intregii cariere. Este un moment in care ma bucur si imi aduc aminte de toate generatiile care mi-au trecut prin mana. Sunt elevi pe care i-am avut care, la randul lor, au copiii care imi sunt elevi. Ma bucur de aceasta varsta, ma bucur de anii in care am stat la catedra, in care am fost diriginta. Este un moment deosebit pentru mine”, a declarat Catalina Vintila, una dintre profesoarele distinse de Colegiul National Banatean.

Iata lista completa a elevilor de la CNB premiati in cadrul Galei de Excelenta:

TOTH AMELIA – ELEVUL ANULUI
POPISTAS BIANCA – ELEVUL ANULUI
ANTOUN KOURI Matematica
STAN MARIA Informatica
KERI ECATERINA Limbi Clasice
ANDRA RADU Fizica
DRAGOMIR OANA Religie
POPOVICI ANCA Religie
ANDRASONI TEODORA Istorie
SION ALEXANDRA Istorie
CHINCEA REBECA Istorie
ADAMUT TABITA Matematica
ALBU ALEXANDRA Literatura
CIOBANU CRISTINA Limba Engleza
IONAC DANIEL Istorie
BIRTA ANDREI Istorie
MALANIK STEFAN Fizica
NEAGOE CARA Biologie
LELE CRISTINA Biologie
MOIS ALEXANDRA Economie/Matematica
ANADRAS ANDREEA Logica
VULPESCU ILEANA Economie
LAZA MARIA Economie
JURCA ANDREEA Antreprenoriat
VLASICI MICHAEL Limba Germana
ITINIANT ANTONIA Geografie
LUPULESCU VLAD Matematica
FILIP RALUCA NICOLETA Lingvistica
COPILU TUDOR Fizica
ALEXA BOGDAN Informatica
LAZUREANU CALIN Informatica
CATANA BOGDAN Matematica
DEMETER TUDOR Informatica
BERCEA IOANA Informatica
LACRAMA FLAVIA Limba Engleza
GHITUICA IRINA Limba Engleza
Voluntarul anului
Echipa Sanitarii priceputi
Premiul Consiliului Elevilor
BACILA IOANA Premiu special
Redactia revistei ECOLOGICAInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Interviul a fost dat de eleva Toth Amelia, nu Bianca Popistas. Va rog sa corectati aceasta greseala.
    Multumesc pentru atentie.