Noutati :

Copiii au luat cu asalt Politia Locala Timisoara! FOTO!

21 mai, 2014 - 03:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Sarbatoare la Politia Locala Timisoara. Oamenii legii i-au invitat pe timisoreni la Ziua Portilor Deschise. Dupa succesul de anul trecut al manifestarii, politistii au organizat o noua editie.

Cu mic, cu mare, timisorenii au venit la sediul de pe strada Avram Imbroane nr. 54. Peste 300 de prichindei de la mai multe scoli si gradinite au trecut pragul politistilor. Copiii s-au urcat pe scutere si in masinile de interventie si au vazut de aproape pistoale si catuse. Totul, sub atenta supraveghere a politistilor locali.

De asemenea, cei mai curiosi au vizitat si sala de sport unde se antreneaza oamenii legii. Timisorenii au avut ocazia sa asiste la demonstratii sportive.

Evenimentul a avut loc cu prilejul Zilei Nationale a Politiei Locale, care se sarbatoreste la data de 21 mai, in fiecare an.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. stiti care e morala?Daca nu puneti burta pe carte asa o sa ajungeti !!!Scursuri ale societatii numite pol locala !

  2. Care e rolul lor in aceasta tara ?…Ca nu fac nimic,nu ajuta pe nimeni!!!! Pt. ce platim pt. ei?..Fura biciclete de sub nasul lor!!! acu citeva zile un idiot a rupt mai multe flori de pe str. Marasestisi stiti ce a facut politia locala ? le-au pus inapoi ca sa nu ii traga sefii lor la raspundere,ca nu au fost in post.Ati vazut politisti locali plantind flori? Duminica dimineata asta faceau……

    • rolul lor este sa le explice unor gunoaie ca si tine sa nu rupa florile din jardiniere