Noutati :

Copiii au devenit profesori pentru parintii lor, la cea mai vesela scoala din Timisoara – Montessori Haus

14 decembrie, 2018 - 06:03 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Experiment iesit din tipare la Scoala Montessori Haus Timisoara. Pentru o seara, copiii au devenit profesori pentru parintii lor. Plini de entuziasm si lipsiti de inhibitii, elevii si-au demonstrat astfel cunostintele dobandite.

Fiecare copil a prezentat unul sau mai multe materiale didactice specifice pedagogiei Montessori, iar parintii au putut observa in mod direct metoda de predare din cadrul scolii, dar au putut observa indeaproape modul in care copiii lor lucreaza zi de zi.

Maria Montessori a creat materiale didactice specifice, care se afla intr-o stransa legatura. Acestea urmeaza o progresie clar structurata, continand, prin modul in care au fost concepute, un control direct sau indirect al erorilor. Fiecare prezentare a materialului constituie un singur pas de invatare si se limiteaza la o singura problematica, iar toate materialele Montessori permit intelegerea prin intermediul obiectelor concrete„, a explicat experimentul Daniel Scornea, reprezentant marketing la Montessori Haus Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...