Copii, vi se pregateste ceva! Veti vedea mai bine spectacolele de la Teatrul Merlin din Timisoara, care se prezinta in straie noi la stagiunea de toamna

TIMISOARA. Surpriza pentru copiii care se vor reintalni cu Teatrul Merlin in stagiunea din aceasta toamna, la Timisoara.

Sala de spectacole se renoveaza in aceste zile, iar pana la finele lunii septembrie va fi pregatita sa-i primeasca pe micii spectatori. Cu totii se vor bucura si mai mult de reprezentatii, intrucat vor vedea perfect din orice rand ori colt al salii. Si asta pentru ca gradenele vor fi inaltate.

La Teatrul Merlin se reamenajeaza scena si sala de spectacole. In sala se ridica putin gradenele scaunelor pentru ca cei mici sa vada mai bine spectacolele. La scena se schimba sistemul hidraulic, pentru ca era invechit si nu mai functiona. In sala de spectacole este necesara si schimbarea parchetului. S-a scos partea veche si, crescand panta, acum trebuie pus un parchet nou. La final ar trebui zugravit. Constructorii au promis ca in 26 septembrie se finalizeaza totul pentru ca in 29 septembrie noi incepem stagiunea cu un festival„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Laurentiu Plesa, directorul Teatrului pentru copii si tineret „Merlin” din Timisoara, Laurentiu Plesa.

Consiliul Judetean Timis, in subordinea caruia se afla Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, a alocat 355.000 de lei pentru renovari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...