Noutati :

Copacii din Padurea Verde au inceput sa se usuce!? Incredibila explicatie a unui consilier judetean!

15 iulie, 2015 - 12:46 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Declaratii socante in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Timis. Un ales judetean care a cerut sa se deschida o piata volanta in incinta Muzeului Satului Banatean s-a suparat foc pe colegii lui si pe cei care se ocupa de administrarea muzeului, asa ca a scos o perla care cu siguranta va intra in istorie.

Vorbim despre Tiberiu Lelescu, ales PNL. Consilierul judetean a propus, in luna iunie, amenajarea unei piete volante de legume si fructe la Muzeul Satului Banatean. Dan Radosav, directorul institutiei, s-a opus inca de atunci, tinand sa precizeze ca Muzeul Satului este o institutie culturala.

Lelescu sustine ca propunerea lui a fost denumita kitsch (n.r. stil prost) si ca birtul de la Muzeul Satului Banatean nu demonstreaza ca acolo este o institutie culturala. Mai mult, Lelescu a precizat ca… „de cand se consuma cantitati mari de bere, au inceput sa se usuce pomii de padure”.

„Un domn de la Muzeul Satului si-a permis sa spuna ca ceea ce am solicitat eu este un kitsch. M-a deranjat foarte tare, nu cred ca legumele pot fi considerate kitsch. Tot in Muzeul Satului exista un birt, nici acest birt nu este o institutie de cultura. Ce poate fi acolo, daca o expunere de legume-fructe ar fi un kitsch? Eu zic sa coboram din sferele noastre de 5 stele… cred ca vizavi de aceasta situatie lucrurile trebuiesc reluate si chiar m-ar interesa ce se intampla cu acel birt acolo, ca de cand se consuma tot felul de cantitati mari de bere au inceput sa se usuce pomii din padure”, a spus Tiberiu Lelescu.

Cat despre piata volanta, inca din sedinta de luna trecuta s-a stabilit ca specialistii CJT vor analiza daca se preteaza deschiderea unei piete volante de legume si fructe la Muzeul Satului Banatean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Domnule consilier,
  am decupat din minunata dumneavoastra „alocutiune”: … m-ar interesa ce se intampla cu acel birt acolo, ca de cand se consuma tot felul de cantitati mari de bere au inceput sa se usuce pomii din padure”, a spus Tiberiu Lelescu.
  Cred ca:
  1. Ar trebui sa solicitati, sa dispuneti verificarea calitatii berii, o fi acida?
  2. Sa solicitati amenajarea unor WC-uri publice civilizate si nu solutia in „fundul gradinii „;
  3. Aceste WC -uri lipsesc in tot orasul, in tot judetul (nu merg mai departe). De exemplu nici A1, nici DN-urile nu au parcari civilizate, din 50 km in 50 km, amenajate; unicel amenajari sunt tufele/boschetii si eventual una doua mese si banci.