Noutati :

‘Cool School’ sau o ‘altfel’ de scoala prin excursii de neuitat, la Timisoara

20 noiembrie, 2017 - 10:17 AM
Autor: Anonim      
Categorie: TURISM
0

TIMISOARA. Școala poate fi și cool! Școala poate însemna și momente de neuitat, clipe memorabile, aventuri și întâmplări minunate împreună cu colegii de clasă!

Agenția de Turism Ultramarin v-a pregătit un nou concept de excursii pentru elevi: „Cool School by Ultramarin” – excursii și tabere personalizate în „săptămâna Altfel” sau în timpul vacanțelor școlare.

O idee de petrecere a timpului „altfel” în timpul săptămânii dedicate activităților extra-școlare este timpul petrecut afară, descoperind, învățând, distrându-te alături de colegii de clasă.

Ultramarin vine în întâmpinarea celor dornici de călătorie cu propunerea de a vă crea propria excursie – personalizată pe dorințele și nevoile copiilor: excursii tematice în care veți descoperi obiceiuri sănătoase, tradiții ale diverselor comunități locale, obiceiuri, credințe și culturi bogate, pasiunea pentru diverse meserii, vă puteți testa spiritul de aventură sau pur și simplu puteți petrece timp de calitate în natură. Totul la pachet cu multă distracție pentru toate gusturile!

Excursiile pe care Agenția de Turism Ultramarin vi le propune pot fi de o zi, de un weekend sau câteva zile și până la tabere școlare în țară și în străinătate. Garanția unor excursii reușite cu copiii este dată de prezența constantă pe piața locală de turism de aproape 17 ani, timp în care Ultramarin și-a clădit o relație de încredere și prietenie cu turiștii, care revin an de an în excursiile companiei de turism.

Și tocmai de aceea, există o echipă de consilieri de turism profesioniști care își transpun în meserie pasiunea lor pentru turism, creând cele mai frumoase pachete turistice, la cerere, modelate pe cerințele turiștilor. În ce privește excursiile pentru copii, agenția organizează asemenea escapade pentru cei mici atât în România, cât și în străinătate, pentru grupuri organizate, propunând programe atractive și cât mai diverse.

Ce aduce Ultramarin „altfel” pe piață?

1. Programe tailor-made, personalizate, create în strânsă legătură cu profesorii și elevii;
2. Programe turistice pentru diverse grupuri de vârstă;
3. Încrederea într-un operator de turism autorizat, membru ANAT, cu 16 ani de experiență în turismul școlar, ce respectă și aplică prevederile legale și se supune normelor în vigoare;
4. Originalitate și creativitate în găsirea unor programe atractive pentru copii;
5. Documentația pentru avizarea excursiilor școlare;
6. Însoțitori de grup cu experiență în domenii didactice: profesori, scriitori, artiști, ghizi;
7. Pregătirea programului (rezervarea serviciilor) împreună cu partenerii și furnizorii;
8. Jurnale de călătorie personalizate pentru fiecare elev pe perioada excursiei;
9. Valorificarea rezultatelor după întoarcerea din excursie.


Vă invităm așadar, într-o excursie școalară unică, personalizată!

Consilierii Ultramarin vă stau la dispoziție cu idei și multă bună-dispoziție de luni până vineri între orele 9 – 18 pe strada Nicolae Paulescu nr.2 (în centrul Timișoarei, vis-a-vis de fosta agenție CFR), sau la nr. de telefon 0256.499706. Pentru că părerea fiecăruia contează!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...