Contul de Facebook al primarului Falca, folosit pentru sondaje politice

Un sondaj privind posibila candidatura a primarului din Arad, Gheorghe Falca, la presedintia PDL a fost lansat pe pagina sa de Facebook, utilizatorii retelei de socializare fiind solicitati sa-si exprime parerea pe aceasta tema. Falca a spus ca sondajul a fost publicat de echipa sa de consilieri. Pe pagina de Facebook a primarului Gheorghe Falca a aparut intrebarea "Ce parere aveti despre o posibila candidatura a mea la functia de presedinte al PDL?". Primele reactii ale celor care au participat la sondaj sunt diferite, unii sustinand intentia edilului de a deveni liderul PDL, in timp ce altii il critica, reamintindu-i ca a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Printre sustinatori se numara consilierul municipal PNL Tiberiu Dekany (fost viceprimar PNL al Aradului), care a postat urmatorul comentariu: "Multa bafta! Nu cred ca ar fi un drum gresit". Gheorghe Falca a declarat, pentru Mediafax, ca sondajul a fost publicat pe contul sau de echipa sa de consilieri, care ii administreaza contul si ca nu doreste sa faca vreun comentariu despre posibila sa candidatura la presedintia PDL. Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, finul presedintelui Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie.

Un sondaj privind posibila candidatura a primarului din Arad, Gheorghe Falca, la presedintia PDL a fost lansat pe pagina sa de Facebook, utilizatorii retelei de socializare fiind solicitati sa-si exprime parerea pe aceasta tema. Falca a spus ca sondajul a fost publicat de echipa sa de consilieri.

Pe pagina de Facebook a primarului Gheorghe Falca a aparut intrebarea „Ce parere aveti despre o posibila candidatura a mea la functia de presedinte al PDL?”. Primele reactii ale celor care au participat la sondaj sunt diferite, unii sustinand intentia edilului de a deveni liderul PDL, in timp ce altii il critica, reamintindu-i ca a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Printre sustinatori se numara consilierul municipal PNL Tiberiu Dekany (fost viceprimar PNL al Aradului), care a postat urmatorul comentariu: „Multa bafta! Nu cred ca ar fi un drum gresit”.

Gheorghe Falca a declarat, pentru Mediafax, ca sondajul a fost publicat pe contul sau de echipa sa de consilieri, care ii administreaza contul si ca nu doreste sa faca vreun comentariu despre posibila sa candidatura la presedintia PDL.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, finul presedintelui Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.