Control la sange in Primaria Timisoara. Ce cauta comisarii Garzii de Mediu

TIMISOARA. Garda de Mediu Timis ia primele masuri, dupa furtuna ce a pus la pamant sute de copaci, in Timisoara.

CITESTE SI: Se ineaca oamenii cu fumul de la motociclete si mopede intr-un pasaj pietonal din Timisoara 

Astfel, in curand, comisarii institutiei vor merge sa verifice, la Primaria Timisoara, daca au fost respectate toate normele privind ingrijirea spatiilor verzi si toaletarea copacilor.

„In perioada imediat urmatoare vom efectua un control la administratia publica loacala, respectiv la Primaria Timisoara, intrucat dupa calamitate nu puteam sa facem un control, pentru ca principala masura era sa se intervina pentru degajarea si anularea efectelor calamitatii. Avem planificat control pentru gestionarea spatiilor verzi si vom vedea ce rezultate va avea acest control”, a spus Lavinia Caluseru, comisar sef al Garzii de Mediu Timis.

CITESTE SI: Unde e termenul de valabilitate de pe produse? Intrebarea politistilor pentru vanzatorii de la rugi, targuri si chiar din magazine la Timisoara 

In cazul in care vor fi descoperite nereguli in ceea ce priveste gestionarea spatiilor verzi din oras, Primaria Timisoara risca sa fie amendata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...