Noutati :

Control fulger pe santierele din Timisoara. Amenzi pentru transportul de moloz si noroaiele lasate de camioane pe strazi

7 aprilie, 2021 - 09:03 AM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Directia de Mediu din cadrul Primariei Timisoara a facut mai multe controale pe santierele din oras pentru a verifica daca se respecta regulile cu privire la gestionarea deseurilor din constructii si demolari.

CITESTE SI: Lesin la vaccin, printre ultimele reactii adverse. Aproape 150.000 de doze impotriva COVID-19 s-au administrat in Timis 

In urma verificarilor pe teren, consilierii din cadrul Directiei de Mediu au aplicat 5 amenzi, in valoare totala de 12.500 lei, pentru cei care nu au respectat legea.

„Au fost verificate 12 santiere de pe raza municipiului Timisoara, s-a facut nota de constatare, s-au facut poze la fata locului si s-au luat masuri. Unele firme au fost somate si altele sanctionate, in functie de gravitatea faptelor care s-au constatat. In urma verificarilor, au fost aplicate 5 sactiuni in valoare de 12.500 de lei. In timpul controalelor, se verifica daca exista rampa de spalare cand ies masinile, daca masinile sunt acoperite cand transporta materiale sau resturi de materiale din constructii, trebuie sa aiba un contract de neutralizare. Sanctiunile s-au dat pentru murdarirea cailor de acces cu trenul de rulare si pentru ca nu au fost sortate deseurile. Au fost intocmite si somatii cu masuri care vor fi verificate ulterior, iar daca santierul nu s-a conformat, firmele vor fi sanctionate contraventional”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro, Adrian Bere, directorul Directiei de Mediu din cadrul Primariei Timisoara.

Astfel de actiuni vor avea loc si in zilele urmatoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ar trebui amedate si betonierele care scapa ciment pe la semafoare. Miresei-Aradului e un exeplu

  2. Mulțumim, va rugam sa faceți mai des astfel de controale.
    Nu doar privații incalca regulile, poate vizitați si SDM pe șantier, am văzut un haos și o mizerie de nedescris la cateva.