Noutati :

Control fulger in cluburi si restaurante din Timisoara si din judet! Care au fost verificate si ce-au gasit pompierii?

9 noiembrie, 2015 - 03:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Au luat la bani marunti mai multe cluburi si restaurante din Timisoara si din judet, in special spatii aflate la subsolul unor cladiri. Pompierii de la ISU Banat au facut un tur de forta in acest sfarsit de saptamana impreuna cu politistii si jandarmii.

Controlul echipelor mixte a urmarit felul in care sunt respectate regulile de protectie antiincedii in baruri, cluburi, discoteci si alte spatii in care vin oameni multi.

19 locatii au fost verificate la sange. S-au constatat 47 de nereguli, din care doar 7 au putut fi rezolvate la fata locului.
S-au dat 17 avertismente si 28 de amenzi, in valoare de 211.000 lei.

Totodata s-au executat si 5 exercitii de evacuare la care au luat parte aproape 100 de persoane.

Printre principalele deficiente constatate s-au aflat modul in care era organizata activitatea de aparare impotriva incendiilor, nu existau dispozitive pentru stingere a focului, nu era respectata reglementarea privind folosirea de foc deschis sau privind fumatul si mai multe nereguli legate de prevenirea situatiilor de urgenta – iesiri blocate sau necorespunzatoare.

Au fost  controlate  urmatoarele  unitati  de alimentatie  publica:  S.C.  Eridan S.R.LBugar`D Pub, S.C. Buromo Club S.R.L. Club D`Arc, S.C. Aether S.R.L Timi?oara, S.CRadio Free S.R.L The 80`s Pub, S.C. SO-HO S.R.L Club 30, S.C. MP & CE Pub Lugoj,S.C. Cora Expans S.R.L, S.C. Liria SRL Lugoj, S.C Repulse Bay S.R.L., S.C. LogomaniaSpace S.R.L. Club Molly Malone, S.C. Automatic Leisure and Gaming S.R.L. Lugoj, S.C.Gama Centrum S.R.L. Porto Arte, S.C. S-G Atmosphere 2009 S.R.L., S.C. Horboro S.R.LThe Note Pub Timisoara, S.C. Elaine S.R.L. Club Heaven Timisoara, S.C. Cuz – DanS.R.L., S.C. Yugoplanet S.R.L. Karadjordje. Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...