Controale fulger pe tramvaie, autobuze si troleibuze, la Timisoara

TIMISOARA. Controlorii la la STPT vor descinde in mijloacele de transport in comun, din Timisoara. Calatorii care circula fara sa plateasca un abonament sau bilet vor fi sanctionati.

CITESTE SI: Tanarul care merita toate felicitarile la Timisoara. Ce a facut cand a auzit tipetele disperate ale unei femei in plina strada 

In saptamana 23 – 29 aprilie actiunile de control vor continua pe toate liniile de transport apeland si la sprijinul Politiei Locale, cu atat mai mult cu cat s-a observat aparitia unui numar tot mai mare de vagabonzi si cersetori, ceea ce face ca teama de infractiuni in tramvaie, autobuze sau troleibuze sa creasca.

Rugam publicul calator sa pastreze curatenia in mijloacele de transport si sa sesizeze orice problema legata de aceste aspecte la Dispeceratul Central al STPT la numarul de telefon 0356803716”, transmit reprezentantii STPT.

CITESTE SI: Corina si Dorian Popa, in concert la Timisoara. Ce se pune la cale 

In saptamana care tocmai se incheie, activitatea de control s-a desfasurat cu precadere pe liniile expres, insa nu au fost neglijate nici celelalte linii de transport in comun. In urma verificarilor, au fost identificate mai multe persoane care circulau fara titlu de calatorie, iar pe liniile de tramvai ce tranziteaza zona centrala a orasului au fost identificati trei cersetori.

Echipele de control au fost prezente intr-un numar foarte mare pe mijloacele de transport care faceau obiectul sesizarilor calatorilor la dispeceratul STPT privind prezenta unor indivizi cunoscuti ca hoti de buzunare care actionau in special in zona Piata Traian – Piata 700.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.