Noutati :

Contre intre putere si opozitie, in plenul Consiliului Judetean Timis din cauza fostului sef al Directiei Agricole

27 martie, 2013 - 03:57 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii judeteni ai PDL s-au contrat minute bune cu cei de la USL din cauza fostului director al Directiei Agricole Timis, in prezent consilier al presedintelui CJ Timis, Titu Bojin.

Nicolae Oprea a fost marul discordiei intre putere si opozitie, in plenul Consiliului Judetean Timis. Mai exact, un consilier al PDL, Tiberiu Lelescu, l-a propus pe Oprea pentru conducerea interimara a Camerei Agricole, chiar daca acesta nu isi manifestase intentia de a ocupa acest post.

Propunerea a venit desi Consiliul Judetean avea deja un candidat pentru acest post si anume pe Clara Miron, o angajata a Directiei Agricole Timis.

Tiberiu  Lelescu: Il propun pe Nicolae Oprea pentru director la Camera Agricola
Titu Bojin: Sunt convins ca Lae Oprea nu isi doreste, dar trebuie sa participe la concurs. Cred ca nici nu pot supune la vot. Trebuie sa fie functionar public, nu poate fi sef la Camera Agricola. Oprea nu si-a manifestat intentia de a candida
Maria Ursoiu (secretar al CJT): Nu e legal amendamentul domnului Lelescu deoarece Oprea nu e functionar public, are nevoie de aviz ca e functionar public si acum nu are acest aviz.
Titu Bojin: Lelescu tine sa vada cum votam noi (USL – n.r.) impotriva lui Lae Oprea
Tiberiu Lelescu: Oprea este un agricultor valoros, de asta l-am propus
Titu Bojin: Hai, domle, fiti seriosi! Daca nu il aveti pe Oprea sa zica da…
Gheorghe Bologa (consilier PNL): Daca va uitati, pe proiectele de hotarare este o viza a secretarului judetului. Daca secretarul ne spune ca nu indeplineste cerintele…
Traian Stancu (consilier PC): Sa supunem la vot daca acceptam amendamentul, fara a se spune numele lui Oprea, sa votam daca suntem de acord sa avem acest amendament
Tiberiu Lelescu: In conditiile in care constat ca nu se vrea sa  ajunga Lae Oprea acolo unde am propus eu, retrag amendamentul.

In final, proiectul de hotarare cu propunerea initiala prezentata de CJT a trecut cu 24 de voturi pentru, 6 impotriva si 5 abtineri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...