Noutati :

CONTRACANDIDAT pentru Nicolae Robu in PNL! Cine se va bate cu el pentru sefia filialei?

15 martie, 2017 - 09:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
4

TIMISOARA. Conflictul intre Nicolae Robu si primarii liberali din Timis a intrat intr-o noua etapa. Sefii administratiilor locale liberale din judet au decis sa isi aleaga un candidat unic din randul lor care sa ii reprezinte in competitia interna pentru desemarea liderului filialei judetene.

CITESTE SI: Nicolae Robu vrea inca un mandat la sefia PNL Timis!

Cei peste 30 de primari PNL au decis, in cadrul unei sedinte care a avut loc in aceasta seara, sa il desemneze pe primarul din Dudestii Noi, Alin Nica, sa il contracandideze pe Nicolae Robu la alegerile din partid care vor avea loc in 22 aprilie.


Votul primarilor din judet a fost unanim. Edilii locali nu au tinut cont de parerea fostei presedinte PNL Alina Gorghiu, care s-a exprimat ca va fi greu ca cineva sa-l contracandideze pe cel care a condus filiala in ultimele alegeri.

Insa, alegerea facuta de sefii administratiilor locale din judet arata ca se doreste o schimbare radicala de sistem in filala PNL Timis, prin tranformarea formatiunii politice, in care deciziile sa nu mai stea in mainile unui singur om, ci se fie luate de un organism format din oamenii cu adevarat reprezentativi, care au in spate mii de voturi.

Mai mult, prin decizia de astazi se demonstreaza ca influenta Alinei Gorghiu este din ce in ce mai mica in filiala.

Va reamintim, filiala PNL Timis a fost marcata de un imens scandal anul trecut, la intocmirea listelor cu candidati in alegerile parlamentare, dupa ce Nicolae Robu a refuzat sa puna reprezentantul dorit de primarii din judet. Scandalul s-a soldat cu inaintarea mai multor demisii din Biroul Politic Judetean.

CITESTE SI: Scandal cat casa in PNL Timis! 18 primari si-au dat demisiile din Biroul Politic Judetean! De ce sunt furiosi pe Nicolae Robu

Apoi in urma rezultatului rusinos obtinut in Timis dupa alegerile parlamentare, Alin Nica s-a numarat printre cei care au criticat strategia lui Nicolae Robu si a Alinei Gorghiu din campania electorala.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Pa-pa, estompatule! Ești deja istorie pentru PNL. Habar n-ai cat de mic începi sa fi, jigo.die!

  2. Nica este primar la Dudestii Noi (nu vechi – acolo sunt bulgarii) … e o diferenta de aprox 60 de km domn/doamna Anonim care semneaza articolul!

  3. Era si cazul !!!!!

  4. Cati oameni frustrati pe aici si cu limbaj de toata jena, se ascund ca „anonimi” in spatele tastelor. Mare e gradina…