Contra despre Otelul Galati: „Au un spirit de sacrificiu enorm”

Cand vine vorba sa vorbeasca despre Otelul Galati, liderul Ligii 1, tehnicianul lui Poli, Cosmin Contra are numai cuvinte de lauda. In viziunea lui Gurita, Otelul este o formatie perfect construita de antrenorul Dorinel Munteanu. „Sunt foarte bine organizati, au un spriti de sacrificiu enorm, se apara si pleaca pe contraatac foarte bine, au si un antrenor care ii impinge fantastic de la spate.

Am jucat si eu cu Dorinel si efectiv nu se oprea din alergat, asta arata travaliul enorm de care e in stare. Otelul e imaginea fostului jucator Dorinel Munteanu. Se vede ca a jucat in Germania, are scoala germana in sange. Echipa are 2-3 jucatori cu experienta care au crescut in ultimul timp foarte mult. Acest meci este prima din cele patru finale care ne asteapta pana la finalul anului vrem sa castigam duminica”. La meciul cu Otelul, Contra spera ca stadionul sa se umple, mai ales ca publicul este al 12-lea jucator pentru echipa banateana.

„Sper sa vad un stadion plin mai ales ca joaca locul 1 cu locul 2 din campionat. Sa inteleaga publicul ca acum cand avem iar numele, culorile si palmaresul la Timisoara putem sa fim linistiti. Eu am nevoie de sprijinul lor si vreau ca ei sa inteleaga acest lucru. Nu e un meci decisiv dar daca castigam ne mentinem acolo sus.”, conchide Cosmin Contra.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.