Noutati :

Contoare Aquatim care vor fi citite direct din birou. Vezi pe ce strazi din Timisoara se vor monta!

30 ianuarie, 2012 - 03:30 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Aquatim testeaza o noua modalitate de citire a contoarelor, dupa ce a semnat un contract de colaborare cu o firma din Israel. Timp de 6 luni, angajatii societatii de apa si canal vor monta contoare de bransament dotate cu o tehnologie de ultima generatie la 63 de imobile din Timisoara.

Acestea vor fi puse pe strada Fratii Buzesti, Piata Sf. Nicolae, str. Franyo Zoltan si pe strada Sabin Dragoi, in zona strazii Bogdanestilor.

Noutatea acestor contoare consta in faptul ca ele se vor putea citi de la birou, direct de pe un server dedicat acestui program, fara a fi nevoie de un operator care sa se deplaseze pe teren. Toate datele transmise de contor softului sunt procesate direct, pastrandu-se astfel o evidenta clara a istoricului citirilor si a consumului de apa.

„Contoarele montate prin proiectul pilot reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste transmiterea datelor, asigurandu-se acuratetea citirii prin eliminarea factorului uman”, a declarat Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

In prezent, in Timisoara exista 27.000 de contoare de bransament care se citesc o data la 2 luni. Data citirii este scrisa pe factura, in partea stanga in josul paginii, transmit reprezentantii societatii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Tirziu ! La Dumpravita este de 4 ani ! Dar nu functioneste , hat nu sti de ce !

  2. probabil se vor citi ca cele de la …Dumbravita (prietenii stiu de ce)!!!