Continua inscrierile in programul Go Local, prin care compania IULIUS sustine antreprenorii locali

Timisoara. Ești un antreprenor local cu visuri îndrăznețe? Faci lucrurile cu pasiune, iar produsele tale sunt autentice și de calitate? Înscrie-te în programul Go Local, iar IULIUS o să îți fie alături în debutul tău într-un proiect de retail de mari dimensiuni! Compania IULIUS a lansat, la începutul lunii septembrie, campania de sprijin pentru antreprenorii locali – Go Local. Programul este dedicat antreprenorilor autohtoni care își doresc să fie prezenți în unul dintre proiectele dezvoltate de compania IULIUS. Înscrerile se fac pe www.iuliuscompany.ro/golocal, iar business-urile selectate vor beneficia de un pachet de susținere personalizat.

Întotdeauna apreciem oamenii cu vise mari, încrezători și pentru care nimic nu pare imposibil. De aceea, IULIUS a lansat, la începutul lunii septembrie, campania de susținere a antreprenorilor locali – Go Local – unde, până acum, în cadrul ansamblurilor mixed-use de regenerare urbană Iulius Town Timișoara și Palas Iași, dar și în întreaga rețea Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iași și Suceava au fost înscrise o varietate de business-uri, care au impresionat prin conceptele autentice. Dacă vrei să faci și tu parte din comunitatea antreprenorilor curajoși, înscrie-te accesând www.iuliuscompany.ro/golocal și poți scrie Iulius Town la adresa business-ului tău! Programul se adresează micilor antreprenori din regiunile în care grupul IULIUS operează, care nu au mai fost prezenți în centre comerciale sau mall-uri.

Dacă afacerea ta trece de procesul de selecție, vei beneficia de un pachet complex de susținere, personalizat, care cuprinde: scutire temporară de la plata chirieiflexibilitate la durata contractului, dar și de campanii de promovare și consultanță integrate. Criteriile care stau la baza procesului de selecție sunt: coerența proiectuluiconceptul inovatorcapacitatea de dezvoltare a business-ului și de adaptare la așteptările consumatorilor, dar și viabilitatea economică și încrederea candidatului în propriul business.

Indiferent că ai o cafeneao florăriebăcănie sau un salon de înfrumusețare, toate business-urile pot face parte din mixul de chiriași prezenți în Iulius Town Dacă vrei să îți crești afacerea, să îți diversifici paleta de clienți și să beneficiezi de sprijinul și know how-ul specialiștilor din cadrul echipei Iulius Town, înscrie-te în programul Go Local, accesând: www.iuliuscompany.ro/golocal!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. rodriguez spune:

    Este clar ca acest mol vrea sa ,, sprijine ,, antreprenorii fie ei si locali,dar dat fiind nivelul cheltuielilor care include chiria si alte utilitati si servicii este extrem de dificil sa pastrezi o afacere acolo tinind cont si de salarii si de pandemie,poate daca aveau aceasta idee acum vreo 10 ani cel putin,acum este destul de tardiv.
    Si cum la noi in tara este foarte clar ca nu vom scapa de virus asa de curind din cauza celor 70 la suta care refuza sa se vaccineze si a celor care se vaccineaza in fals functionarea multor companii de comert en detail sau prestari servicii nu numai din acel loc ci de oriunde este foarte discutabila.