Noutati :

Continua campania de curatenie de primavara, la Timisoara! Vezi pe unde trec masinile Retim miercuri, 17 aprilie!

16 aprilie, 2013 - 04:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Aveti obiecte inutile prin casa? Puteti scapa de ele! Retim a inceput curatenia de primavara in Timisoara, mai intai in partea de nord a orasului, apoi la sud de Bega. Vedeti ce aveti de facut!

Adunati tot ce nu va mai trebuie de prin case si asezati deseurile la marginea bordurii! Ca in fiecare an, curatenia de primavara se face la Timisoara in doua etape: prima etapa s-a incheiat in 14 aprilie. Cea de-a doua etapa are loc in cartierele din partea de sud a orasului, fata de canalul Bega, in perioada 15 – 21 aprilie.

Iata traseul de miercuri, 17 aprilie!

Perimetrul in care vor circula masinile Retim este: Sulina (din Cl. Sagului în C-tin Daniel) – Andreescu – Muncii –     Ardealul ( din Muncii in Dambovita) – Dambovita (din Ardealul in Banatul) – Vulturilor (din Banatul în Cl. Sagului) – Cl. Sagului (din Vulturilor pana la iesire).

Se colecteaza numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatenia arborilor.

Cum se procedeaza? Strangeti ce nu va mai trebuie si duceti la marginea trotuarelor, dar in functie de programul Retim. Mare atentie! Nu se aduna deseuri rezultate din curatenia facuta la poduri sau la pivnite, adica moloz, tigle si alte resturi de instalatii sau zugraveli. Acestea, dar si DEEE-urile, in cantitati de sub 1 mc, se preiau gratuit prin punctele de colectare-preluare situate pe Avram Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, Strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei nr. 2.

Toate gunoaiele se depun la limita carosabilului, fara a incurca circulatia, cu o zi inainte de ziua in care este programata colectarea pe zone si cartiere. Daca ratati masina Retim si aruncati gunoaie dupa ce a trecut pe strada, riscati amenzi intre 500 si 2.000 de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...