Continua BAC-ul 2015! Minoritatile din Timis isi sustin examenul in limba materna

Continua emotiile pentru 189 de absolventi de liceu din Timis. Acestia au de trecut o noua proba de Bacalaureat, cea de competente lingvistice in limba materna.

In judetul Timis, cei mai multi dintre candidati, 102, vor da examenul in limba germana, urmati ca numar, de cei care isi vor demonstra abilitatile de comunicare in maghiara. 23 de absolventi vor da proba in limba sarba, iar alti 11 in ucrainiana.

Aceasta este ultima proba pe care elevii o sustin saptamana aceasta. Saptamana viitoare vor intra din nou in salile de examen, ca sa isi testeze abilitatile de folosire ale unui computer.

O saptamana mai tarziu, intre 22 si 26 iunie, absolventii vor sustine proba de competente lingvistice intr-o limba straina. Iar din 29 iunie, acestia vor incepe probele scrise ale examenului de bacalaureat.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.