Container modular din rezerva de stat, la spitalul din Faget, pentru organizarea unui punct de triaj pentru pacienti

TIMIS. Guvernul doteaza 8 spitale din patru judete, printre care si pe cel din Faget, cu puncte de triaj cu sisteme de incalzire.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) a aprobat, vineri, scoaterea de la rezervele de stat a 18 constructii usoare din elemente modulate, pentru organizarea unor puncte de triaj la spitale din judetele Arges, Bistrita-Nasaud, Dolj si Timis.

O astfel de constructie modulara va ajunge la Spitalul Orasenesc Faget, care va forma o noua zona de triere a bolnavilor infectati cu coronavirus.

Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a unei constructii usoare din elemente modulate dotata cu un sistem de incalzire, pentru organizarea punctelor de triaj observaional/epidemiologic la Spitalul Orasenesc Faget din judetul Timis„, se arata in Hotararea CNSU.

Aici se vor face primirea pacientilor, inregistrarea, testarea si triajul acestora.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...